УМБАЛ "Каспела" - Пловдив PDF Печат Е-поща
Автор: AdminUssmedica   
Сряда, 30 Март 2016г. 09:22ч.

Уважаеми пациенти,

Днес  бихме искали да представим на Вашето внимание една от референтните  болници на фирма Symbios Orthopedie SA- Switzerland в България -УМБАЛ“ Каспела“- Пловдив,в  чието отделение по „ Ортопедия и травматология“ фирмата работи  успешно в период от  6 години. В отделението се диагностицират и лекуват всички болести на опорно-двигателния апарат.

Като лечебни дейности могат да се посочат: първично ендопротезиране и реендопротезиране на тазобедрени стави, реконструктивна хирургия на долните крайници при вродени и придобити, включително  посттравматични заболявания, както и костни тумори. Лекуват се и болни с пресни травматични увреди на опорно-двигателния апарат.


Възстановяването на пациентите, на които е сменена става е бързо, защото операциите са миниинвазивни и щадящи. Отделението и екипът от  хирурзи работят с последно поколение тазобедрени(циментни и безциментни ) стави и коленни протези (предимно мобайл система   на фирма
Symbios Orthopedie SA- Switzerland) под отличното ръководството на завеждащ отделението д-р Димитър Генов, който е минал допълнително професионално  обучение във фирма Symbios Orthopedie SA- Switzerland и известни швейцарски клиники.

Последна промяна от Четвъртък, 14 Април 2016г. 08:54ч.